Cautare

4900 de rezultate pentru "sandu nita omorat in navodari 2008" (2.60 secunde)
Alaturi de Popescu, alti doi membri marcanti ai PD-L Constanta, Zanfir Iorgus si Gheorghita Corbu, au fost invalidati in sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta.
In cel mai scurt timp, Guvernul va face cunoscute colegiile din mai multe judete, printre care si Constanta. Astfel, partidele politice vor sti cu siguranta care sunt localitatile sau zonele care formeaza un colegiu sau altul si vor bate in cuie candidatii. ... In privinta Senatului, lucrurile sunt simple:
Democrat-liberalii constanteni au stabilit o lista aproximativa a candidatilor pentru Parlament, in continuare fiind mai multe solicitari decat colegii in sine.
Lupta pentru functia de viceprimar a orasului Navodari pare sa se transforme intr-o adevarata distractie. ... - Stefan Galbau) il bagam sa se agite precum o balena in direct intr-una din cazile cresei pentru ca de obicei el se agita ca o balena in lighean, iar azi (n.
Cu toate ca suntem in saptamana patiminilor sedintele Consiliului Local (CL) Navodari continua intr-un show de zile mari. ... Si Tudorel Calapod, fostul primar al orasului a fost de partea celor doi si a precizat ca se retrage din sedinta rugand secretarul sa consemneze absenta sa in procesul verbal.
Dupa ce directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL), Laurentiu Marin, s-a grabit in luna martie a. ... sa rezilieze pe banda rulanta contractele cu operatorii de plaja, institutia pe care o conduce a fost nevoita sa repare greseala dupa ce 13 operatori au castigat procesele cu DADL in instanta.
Procedura de executare silita asupra unor contribuabili persoane juridice, ce nu si-au achitat obligatiile fiscale catre statul roman presupune si organizarea de licitatii in vederea valorificarii bunurilor sechestrate.
In perioada 9-15 iulie a. c, 8 echipe ale MS au verificat 248 unitati din statiunile Navodari, Mamaia, Eforie Sud, Eforie Nord, Techirghiol, Neptun, Costinesti, Jupiter-Venus-Saturn. In urma actiunilor, inspectorii sanitari au constatat ca, in aproximativ 42% dintre unitati, nu se respecta prevederile legale de igiena si sanatate publica.
O noua sedinta a Consiliului Local s-a desfasurat, luni dupa-amiaza, la Navodari, in care cele 12 proiecte initiate de primarul Nicolae Matei aflate pe ordinea de zi au fost aprobate in unanimitate de 16 consilieri.
Pedelistul Tudorel Calapod (foto), in prezent directorul Registrului Auto Roman (RAR), filiala Constanta, a inceput sa simta ca traieste pe picior mare in perioada mandatului de primar, dar si acum, dupa incetarea mandatului.
Dupa ce mai multi "invidiosi" au sustinut ca Stere Sponte (foto), in prezent consilier local si totodata sef al Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Constanta, ar fi incompatibil, politicianul a iesit la rampa cu mai multe declaratii, evident in apararea sa.
Pachetul majoritar de actiuni reprezentand 56,575% din capitalul social al SC Uzina Termoelectrica Midia SA Navodari a fost adjudecat de un consortiu format din Rompetrol Rafinare si The Rompetrol Group N.V., in urma unei licitatii organizate in data de 10 ianuarie a.c.
Mai trebuie stiut ca din 33 de sectoare, in care se imparte plaja litoralului romanesc, 5 nu au primit nici un fel de oferta, ele nefiind atractive din punct de vedere economic.
Controversata licitatie pentru inchirierea plajelor de pe litoralul constantean a inceput in cursul zilei de luni, 3 aprilie.
Turismul de pe litoralul romanesc risca sa fie compromis in acest sezon estival, din cauza licitatiilor pentru concesionarea plajelor, care au fost organizate prea tarziu.
In zilele de 20 si 21 mai a.c.
Compania Perla Majestic, care are in portofoliu hotelurile Perla si Majestic din Mamaia, a inregistrat anul trecut venituri totale de 34,5 milioane lei, in crestere cu aproape 80% fata de 2005, in timp ce profitul net a avansat la 4,2 milioane lei, fata de 1,6 milioane lei in anul precedent.
Ovidiu Cupsa, directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA, a sustinut ieri o conferinta de presa in cadrul careia si-a reafirmat intentia de a construi ecluza de pe Canalul Poarta Alba-Midia Navodari ce va permite accesul navelor de pasageri pe lacul Siutghiol.
Ofertele pentru licitatie vor fi depuse la secretariatul DADL, de luni pana vineri, in fiecare zi intre orele 08.00 si 16.00.Deschiderea ofertelor va avea loc la sediul DADL, astfel:
SC TSP Ecoterm SA a beneficiat de lucrari de la Primaria Navodari in valoare de 2.808.913 lei.
google-analytics.com